24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαχτάρισαν με Εμπίντ οι Σίξερς (vids)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έκαμψαν την αντίσταση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με 120-113 στο «Wells Fargo Center», αλλά τρόμαξαν όταν είδαν τον Τζόελ Εμπίντ να τραυματίζεται στο αριστερό χέρι.

Ο 25άχρονος φόργουορντ/σέντερ υπέστη εξάρθρωση σε δάχτυλο του αριστερού χεριού, στην πρώτη περίοδο, με τον ίδιο να παραδέχεται μετά το ματς: «Στην αρχή νόμιζα ότι το έσπασα, αλλά τελικά ήταν απλώς εξάρθρωση. Θα δούμε τι θα γίνει, αφού θέλουμε να εξετάσουμε εάν έπαθε κάτι κάποιος σύνδεσμος». «Όταν είδα τι έγινε κόντεψα να κάνω εμετό», ανέφερε από την πλευρά του ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος ήταν «διπλός» με 17π. και δεκαπέντε ριμπάουντ, ενώ είχε και οκτώ ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=9NeNFqrSsqQ

https://www.youtube.com/watch?v=fB_tzlnzQb4

Πρώτος σκόρερ από τους γηπεδούχους αναδείχθηκε ο Τζος Ρίτσαρντσον με 23π. και από 18π. σκόραραν ο Τομπάιας Χάρις και ο Εμπίντ, που συνέχισε να αγωνίζεται κι είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ σε 32.37’. Ο Στίβεν Άνταμς με 24π. και δεκαπέντε ριμπάουντ ηγήθηκε των «βροντών», με τους Ντανίλο Γκαλινάρι και Κρις Πολ να σκοράρουν από 18π. και τον Ντένις Σρέντερ να έχει 21π.

https://www.youtube.com/watch?v=hpiEF1qd-wU

https://www.youtube.com/watch?v=IzGsKhtwkG0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ