16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαρισα: Κλείνει Γουντς! (pic+vids)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την Λάρισα η εύρεση του αντικαταστάτη του τραυματία Τζέρι Σμιθ, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απόκτηση του Κέισον Γουντς από τον Θεσσαλικό σύλλογο.

Ο αμερικανός γκαρντ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Λάρισας και μετά την οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να βρεθεί αύριο στην χώρα μας ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Ο Κεισόν Γουντς αγωνιζόταν στην Πολωνική Tορούν τη φετινή σεζόν, έχοντας μέσους όρους 12.7 πόντων, 3.6 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά αγώνα, με 25 παιχνίδια στο ενεργητικό του. Ο απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ θα κληθεί να καλύψει το κενό ενός εξαιρετικού σκόρερ, καθώς ο Τζέρι Σμιθ μετρούσε 16 πόντους μέσο όρο στα 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου. Θυμίζουμε ότι ο Σμιθ χειρουργήθηκε προχθές, Κυριακή, στο αριστερό του χέρι, και ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να προσεγγίσει τις έξι εβδομάδες.

Δείτε τον Γουντς εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=1shaaw9gkEk

https://www.youtube.com/watch?v=ksA_NP4B6nA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ