30 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Λαρεντζάκης: «Συγγνώμη από όλους»

Απογοητευμένος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τα προημιτελικά του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ζήτησε συγγνώμη από όλους για την αποτυχία τους, όπως τη χαρακτήρισε.

«Απογοήτευση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες όταν φθάσαμε στους 10-12 πόντους, αλλά… τίποτα. Δεν έχω πολλά να πω. Δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα τα τεχνικά κομμάτια του παιχνιδιού. Θέλαμε την πρόκριση, την πιστεύαμε, ξεκινήσαμε δυναμικά στον αγώνα, δεν μπορώ όμως να πω κάτι άλλο, χάσαμε την πρόκριση, τέλος! Τι άλλο μπορούμε να πούμε; Είμαστε απογοητευμένοι, είναι κρίμα. Συγγνώμη από όλους», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την αναμέτρηση με την Τσεχία στη Σενζέν.

Για το εάν θεωρείται αποτυχία η αδυναμία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να περάσει στους «8», στα κινεζικά παρκέ, σχολίασε: «Σίγουρα, όλοι οι Έλληνες είχαμε υψηλές προσδοκίες. Είχαμε πολλές δυνατότητες ως ομάδα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν όλοι πολύ δεμένοι, πριν από το ματς με την Τσεχία, πολύ ενωμένοι. Ήμασταν όλοι "ένα", για τη νίκη και τη διαφορά. Δεν έγινε αυτό που θέλαμε, ήταν και σχετικά πολλοί οι δώδεκα πόντοι της διαφοράς που έπρεπε να κερδίσουμε. Εννοείται μας στοίχισε η ήττα από τη Βραζιλία, αλλά ακόμα κι έτσι είχαμε σήμερα (09/09) την ευκαιρία μας. Εάν αποτύχαμε; Σίγουρα, πιστεύω πως ναι, αφού δεν πήγαμε και στην οκτάδα αποτύχαμε».

Ρωτήθηκε και τη δική του παρουσία στην Κίνα, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει. «Τι με ρωτάς για εμένα; Αποκλειστήκαμε, πάμε σπίτι μας, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Συγγνώμη», κατέληξε ο 25άχρονος γκαρντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ