19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης περί Ολυμπιακού: «Κάτι όμορφο θα γίνει»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη της Εθνικής και της προσπάθειας της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ρωτήθηκε όμως για το μέλλον του προκειμένου να σχολιάσει τη φημολογία περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και απάντησε: “Δυσκολεύτηκα στον πρώτο καιρό στην Ισπανία, μία ξένη χώρα, χωρίς να ξέρω τη γλώσσα. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι όμορφο”.

 


Όσο για τη νέα προσπάθεια της “επίσημης αγαπημένης”: “Είμαι χαρούμενος που παίζω με φίλους και συμπαίκτες αλλά και το ότι κάναμε το πρώτο βήμα. Η ομάδα είναι καινούργια, υπήρχε το άγχος του πρώτου ματς και νομίζω ότι είναι λογικό. Είμαστε μία παρέα, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας και παίζουμε για τη χώρα μας κι αυτό είναι πολύ τιμητικό”.

 


Για μία στιγμή έντασης με τον Ντι Μποστ είπε: “Γνωριζόμαστε από ματς του BCL αλλά δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο” και είπε για τη συνέχεια: “Η Βοσνία είναι καλή ομάδα και το ματς της Δευτέρας θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο ήρεμοι και αποφασισμένοι”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ