15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λαρεντζάκης: «Πάμε με πίστη για τη νίκη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (26/01, 21:45). 

Αναλυτικά, ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: «Είμαι αρκετά καλά. Έχω κάνει και δύο προπονήσεις με την ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος. Η ήττα στο Κάουνας ήταν σκληρή, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε μπροστά μας μια ακόμη διαβολοεβδομάδα και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Πάμε με πίστη και έχοντας δουλέψει αρκετά καλά για τη νίκη».

Όταν του ζητήθηκε να σχολίασε το νικηφόρο σερί της Μιλάνο, είπε: «Έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο και πραγματικά σε όλες τις θέσεις είναι πολύ δυνατή. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα προσωπικά και ομαδικά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε δείξει πως μετά από κάποιες ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί. Οπότε πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει για να καταφέρουμε να κάνουμε το διπλό στο Μιλάνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ