25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Λαρεντζάκης: “Ιστορικές στιγμές, αλλά…” (vids)

Οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν επί του Παναθηναϊκού, αλλά ταυτόχρονα φάνηκε να έχουν επίγνωση πως ακόμα είναι... Νοέμβρης. Ο δρόμος που πρέπει να διανυθεί ως το τέλος της σεζόν είναι μακρύς και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Οι πανηγυρισμοί έδωσαν γρήγορα τη θέση τους στην επόμενη μέρα, όπως φαίνεται και από όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο basketa.gr. Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε χαρούμενος που είναι μέλος της ΑΕΚ τώρα που επιστρέφει στη διεκδίκηση τροπαίων, αλλά τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

Σάκοτα: "Το χρωστούσαμε στον κόσμο και στον πρόεδρο"

Στις δικές του δηλώσεις ο Ντούσαν Σάκοτα στάθηκε στη σημασία που έχει αυτή η νίκη όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τη διοίκηση και τους φίλους της ΑΕΚ και τόνισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του παίξουν έτσι και στον τελικό με τον Ολυμπιακό, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί

Η λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό βρήκε πολλούς φίλους της ΑΕΚ στο παρκέ του ΟΑΚΑ να πανηγυρίζουν έξαλλα τη μεγάλη νίκη. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τι συνέβη όταν ήχησε για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ