26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λαρεντζάκης: «Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»

Αύριο (29/12, 19:00) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Μόσχα, αντιμετωπίζοντας την Χίμκι, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν στο να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα την χρονιά, γεγονός το οποίο τόνισε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις του πριν τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο παίκτης των Πειραιωτών μεταξύ και άλλων υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παίξει σκληρή άμυνα και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα για να εξασφαλίσει το «διπλό». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού:

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Χίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά. Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα.

Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμους… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ