15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης: “Δεν φοβάμαι κανέναν” (vid)

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν από τους παίκτες που προσπάθησε να δώσει επιθετικά πνοή στον Ολυμπιακό στην αποψινή αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε. Οι "ερυθρόλευκοι" γνώρισαν τελικά την ήττα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην κάμερα των καναλιών NovaSports λίγο μετά το τέλος του αγώνα.

"Προσπαθούμε να αλλάξουμε το κακό μας ξεκίνημα", τόνισε ο Λαρεντζάκης για να προσθέσει: "Έπρεπε να είχαμε βρει την απάντηση εδώ και καιρό. Αλλά και πάλι πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μάθει να παίζουμε χωρίς τον Παπανικολάου. Σε κάθε αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα και πρέπει να είμαστε εκεί και να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν τα παρατήσαμε ούτε απόψε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα και έφτασε στη νίκη".

Ο Λαρεντζάκης ρωτήθηκε και για την δική του απόδοση: "Θέλω να παίζω και να αποδεικνύω πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Πάντα δίνω το 100% όπου και όταν παίζω. Προσπαθώ να βοηθώ όπως μπορώ. Δεν ξεχωρίζω αντιπάλους και δεν φοβάμαι κανέναν.  Ακόμη και όταν δεν έχουμε κάποιο στόχο πρέπει να παίζουμε για τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ