17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λαρεντζάκης: «Έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στα κανάλια NovaSports λίγο μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Το παιχνίδι στο τέλος πήγε στην επαφή. Δεν έχω καθαρή εικόνα αυτή τη στιγμή για τα φάουλ, αλλά κάποιες λεπτομέρειες επηρέασαν το ματς. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό σε κάοπιες φάσεις θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα».

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για την αλλαγή του Ολυμπιακού βγαίνοντας στο τρίτο δεκάλεπτο: «Είπαμε να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και ένταση στην άμυνα, να παίξουμε με περισσότερς επαφές και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Ασκήσαμε και πίεση στην μπάλα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Μπαρτσελόνα».

Στην ερώτηση γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει με την ίδια ενέργεια από την αρχή στα παιχνίδι κι αν συμφωνεί με τον συμπαίκτη του Σακίελ ΜακΚίσικ, που δήλωσε πως φταίνε οι παίκτες και αυτοί πρέπει να το διορθώσουν απάντησε: «Συμφωνώ, δεν μπήκαμε σωστά. Μείναμε πάλι πίσω και έπρεπε να  κυνηγάμε στο σκορ. Είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αυτή τη στιγμή τι φταίει και δεν μπαίνουμε από την αρχή με αυτήν την ενέργεια. Η απάντηση πρέπει να βρεθεί όμως γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ