17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λαπόρτα: “Πιο ενεργός ρόλος στον Ναβάρο”

Ο Ζοάν Λαπόρτα παρουσίασε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της Μπαρτσελόνα (7/3) κι ένα από τα βασικά της σημεία αφορούσε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο Καταλανός γκαρντ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά παραμένει σύμβολο για τους "μπλαουγκράνα". Αυτή τη στιγμή είναι γενικός γραμματέας της Ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Λαπόρτα θέλει να τον δει σε έναν πιο ενεργό ρόλο στο μέλλον.

"Θέλουμε να δούμε τους παίκτες που "μεγαλώνουν" στη La Masia να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένας παίκτης που βρίσκεται στις ακαδημίες πρέπει να έχει ένα όνειρο: Να παίξει μπάσκετ στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Έχουμε ένα πρόσωπο που ξέρει πως είναι να προέρχεσαι από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και να φτάνει στην κορυφή. Ένα πρόσωπο που έχει χαρακτήρα νικητή, που ξέρει τη διαδρομή, γιατί την έζησε ο ίδιος εκ των έσω. Είναι ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους και είναι ένα πρόσωπο το οποίο πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη και πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Αναφέρομαι στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο". Τα λόγια ανήκουν στον Χοσέπ Κούμπελς, τον άνθρωπο του Λαπόρτα που θα επιστρέψει στην ηγεσία του τμήματος μπάσκετ, αλλά νικήσει η παράταξή του. Πρώτα όμως θα πρέπει να επικρατήσει στις εκλογές της 7ης Μαρτίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ