15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λαμπρόπουλος: «Πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ»

O Πανιώνιος συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον επόμενος αντίπαλος για τη 2η αγωνιστική της δεύτερης φάσης είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω (16/10, 17.00) και ο Φώτης Λαμπρόπουλος στάθηκε στις δυσκολίες τους πρωταθλήματος αλλά στις αλλαγές που πρέπει να κάνουν άμεσα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Λαμπρόπουλου στο επίσημο σάιτ του Πανιωνίου:

«Προερχόμαστε από έναν δύσκολο αγώνα με το Περιστέρι. Παλέψαμε για 30 λεπτά, δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά παραμένουν τα προβλήματά μας στην άμυνα και στα ριμπάουντ, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας (16/10, 17.00), έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που μπορεί να μην έχει την βαθμολογική σημασία, όπως οι αγώνες του πρωταθλήματος, είναι σημαντικός για το πρεστίζ της ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι κι ένα καλό τεστ για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί, το Σάββατο (19/10) κόντρα στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα, όπου πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας για να υπάρξει καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας» ήταν τα λόγια του Έλληνα σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ