16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λαμπερή τριάδα στη Χίο

Το «1st All Chios Star Event» θα λάβει χώρα την Τετάρτη (02/07, 19.00) στη Χίο και το παρών αναμένεται να δώσουν και «υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο ΒΑΟΛ, με πολυπληθή συμμετοχή, εξέδωσε ανακοίνωση για την εκδήλωση η οποία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων της θα δοθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου-Αιγαίου». Όλοι όσοι θα δώσουν το παρών θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρεις διεθνείς, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που μεταγράφηκε φέτος στον Άρη, την Εβίνα Μάλτση του Ολυμπιακού και το Λάζαρο Παπαδόπουλο, ενώ μεταξύ άλλων θα κληρωθούν και δύο εισιτήρια διαρκείας του Βούρειου, που η νέα αγωνιστική σεζόν θα τον βρει και πάλι στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση: «Νέα εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε με τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου στη... σύνθεσή της. Την εβδομάδα αυτή θα ολοκληρωθούν οι "μεταβατικές" προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου, ενώ την Τετάρτη 02/07 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό το "1st All Chios Star Event" με τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση, του Λάζαρου Παπαδόπουλου και του "δικού μας" Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Στο event θα λάβουν μέρος επίλεκτοι αθλητές των ομάδων της Χίου με τους διοργανωτές (ΕΝΩΣΗ-ΑΡΜΟΛΙΑ) να έχουν επιλέξει από τον ΒΑΟΛ Χίου πάνω από 10 αθλητές και αθλήτριες. Το event έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στην "Κιβωτό του Κόσμου-Αιγαίου" ενώ στις κληρώσεις και στις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές συμμετέχει και ο ΒΑΟΛ Χίου με προσφορά καρτών διαρκείας "ένα νησί-μία ομάδα" για 2 τυχερούς που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το φετινό ταξίδι του Βούρειου στη Γ’ Εθνική Ανδρών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ