22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λαβάρ Μπολ: «Αν δεν υπήρχε ο γιος μου δεν θα έπαιζε ο Ζάιον» (vid)

Ο Λαβάρ Μπολ έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια κυρίως για τις προκήτικές δηλώσεις του και τα αποθεωτικά λόγια υπέρ των γιων του και για ακόμη μία φορά ξεπέρασε κάθε όριο υποβιβάζοντας το ταλέντο του Ζάιον Ουίλιαμσον.

Ο μεγαλύτερος γιος του, Λόνζο Μπολ, ο οποίος επελέγη από τους Λέικερς στο Νο.2 του draft δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες και έγινε ανταλλαγή το περασμένο καλοκαίρι ώστε να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις οι λιμνάνθρωποι. Παρότι ο νεαρός γκαρντ βελτίωσε το μακρινό του σουτ, ο Λαβάρ Μπολ φιλοξενήθηκε σε podcast του Complex Sports και υποστήριξε ότι εάν δεν υπήρχε ο γιος του στους Πέλικανς δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Ζάιον Ουίλιαμσον.

«Βγάλτε το παιδί μου από αυτή την ομάδα και θα δείτε πόσοι θα ασχοληθούν με αυτή. Αν δεν υπήρχε αυτός, ο Ζάιον δεν θα έπαιζε για όλη τη σεζόν. Δεν με νοιάζει πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξει ή πόσο να πηδήξει, αν δεν έχεις κάποιον να σου δίνει, τι να το κάνεις; Απλά θα τρέχεις και θα πηδάς για το τίποτα» ενώ συνέχισε πιάνοντας στο στόμα του τον Κάιλ Κούζμα:

«Δείτε τι συμβαίνει φέτος με τον Κούζμα. Εμένα με λέγατε τρελό όταν σας έλεγα πως ο Λόνζο κάνει τον Κούζμα να φαίνεται καλός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ