20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίποβι : «Οι ομάδες θέλουν να πληρώσουν μόνο έξι μισθούς»

Ο πανδημία έχει αφήσει μετέωρους προπονητές και παίκτες, με τον Ουκρανό φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών, Ολεξάντρ Λίποβι, να αναφέρεται στα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Ο διεθνής αθλητής μίλησε στην ιστοσελίδα xposrt.ua, αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόβλημα που προκύπτει, για την ομάδα του, για το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα τον κορωνοϊό, ενώ αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς"

«Τώρα οι ομάδες εδώ θέλουν να πληρώσουν μόνο έξι μισθούς μολονότι τα συμβόλαια μας προβλέπουν 10. Κανείς δεν συμφωνεί με αυτή την πρόταση! Η Ένωση Παικτών στην Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ελπίζω να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γιατί 5 μήνες χωρίς δουλειά είναι πραγματικά δύσκολο. Γενικώς η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα στον κορωνοϊό, λένε ότι σε δυο εβδομάδες θα ανοίξουν κάποια μαγαζιά».

Για να συνεχίσει: “Μπορώ να ξεχωρίσω τον αγώνα που μάρκαρα τον Μίλος Τεόντοσιτς. Δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και κερδίσαμε τη Βίρτους Μπολόνια. Σε κάθε περίπτωση, θυμάμαι όταν αντιμετώπισα τη Σερβία σε ένα φιλικό με την εθνική Ουκρανίας. Προσπάθησα να τον σταματήσω όμως με έκανε να νιώσω… σχολιαρόπαιδο! Πέτυχε 20 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ για πλάκα. Πέτυχε πολλά στην καριέρα του, έπαιξε στο ΝΒΑ, αγωνίστηκε τόσα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι παίκτης top επιπέδου, έχει μοναδική αίσθηση του γηπέδου και τεράστιο μπασκετικό IQ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ