16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λίποβι: «Θα θυμίζει Ευρωλίγκα» (vid)

Για ακόμα έναν αγώνα-γιορτή ετοιμάζεται ο Προμηθέας Πατρών, που θα υποδεχθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος» τη Βίρτους Μπολόνια.

Οι Ιταλοί είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στο Basketball Champions League, με νίκη όμως οι Προμηθείς θα τους «πιάσουν» στην κορυφή της κατάταξης στον όμιλό τους. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγάλη «μάχη», το απόγευμα της Τετάρτης (21/11, 19.30) στην έδρα τους, με τον Ολεξάντρ Λίποβι να στέκεται στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδουν άπαντες στην παρουσία του κόσμου τους: «Είναι ένα παιχνίδι που θα θυμίζει Ευρωλίγκα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τους φίλους μας, τους οποίους περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξουν για ακόμη μία φορά».

Ο Μάκης Γιατράς δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Λάνγκστον Χολ, τη θέση του οποίου έχει πάρει ο Τζέικ Όντουμ. Ο Αμερικανός, μαζί με τους Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Καραΐσκο, Σανδραμάνη, Κασελάκη, Σαλούστρο, Κατσίβελη, Μέιερ, Μπράουν, Λαναρά, Έλις, Παρκς και Μαντζούκα είναι διαθέσιμοι κι εξ αυτών θα προκύψουν οι δώδεκα που θα παλέψουν απέναντι στους Μπολονέζους.

https://www.facebook.com/asp.promitheas/videos/892057297667848/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ