24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λίποβι: «Έχω ωραίες αναμνήσεις»

Το «διπλό» στα Τρίκαλα, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, θέλει ο Προμηθέας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι Πατρινοί δοκιμάζονται το Σάββατο (18/11, 18.30) στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, έχοντας στις τάξεις τους και το Μοχάμεντ Φαγέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη. «Παίζουμε εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά στο γήπεδό της και διαθέτει και μπασκετικό κοινό, που γνωρίζει το άθλημα και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να φθάσουμε στο στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Μάκης Γιατράς.

Ο αγώνας θα έχει ιδιαιτερότητες για τον Αλεξάντερ Λίποβι, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στους Θεσσαλούς και θα επιστρέψει φέτος ως αντίπαλος. Όπως τόνισε: «Σίγουρα, θα νιώσω όμορφα επιστρέφοντας στα Τρίκαλα, καθώς έχω ωραίες αναμνήσεις από όταν έπαιζα εκεί, όμως είμαι παίκτης του Προμηθέα και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι τα «κλειδιά» θα είναι η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλό μας να πιάσει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ