15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λίμα: “Μας έκλεψαν το παιχνίδι”!

Ο Αουγκούστο Λίμα ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την ήττα της Μούρθια. Μόλις έληξε ο αγώνας προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές και κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα! "Πήγα να διαμαρτυρηθώ στους διαιτητές και ένιωσα κάποιον να με πιάνει από το χέρι. Γύρισα και τον είδα να μου μιλάει ισπανικά. Μου έλεγε να μη διαμαρτύρομαι. Κι εγώ του είπα να το βουλώσει και να πανηγυρίσει", εξήγησε ο Βραζιλιάνος μιλώντας στους Ισπανούς δημοσιογράφους! 

Διότι στους Έλληνες δεν μίλησε. Μόλις το basketa.gr τον πλησίασε για δυο δηλώσεις, ρώτησε αν είμαστε από τη FIBA. Και μόλις του είπαμε ότι είμαστε Έλληνες, έκανε μεταβολή και έφυγε!

Στους Ισπανούς δημοσιογράφους, πάντως, μίλησε για κλοπή! "Πρώτη φορά αναγκάζομαι να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά είναι ξεκάθαρο πως έπαιξε ρόλο. Τώρα έχουμε ένα ματς για την 3η θέση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μας έκλεψαν το παιχνίδι! Ειδικά ο τρίτος διαιτητής, που συνέχεια καλούσε τον πάγκο μας να επιστρεψει πιο γρήγορα μετά τα τάιμ άουτ απ' ό,τι οι αντίπαλοί μας"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ