27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Λίγος χρόνος, αλλά πολλή διάθεση στον Ηρακλή

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θα «ψάξει» ο Ηρακλής στα Καλύβια, απέναντι στον τοπικό ΓΑΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στις Εσπερίδες στην Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο ο «Γηραιός», που από την προηγούμενη εβδομάδα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του το Χρήστο Γκογκάκη στη θέση του αποχωρήσαντα Γρηγόρη Κοκκινίδη, θέλει να… σπάσει το ρόδι απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος πάντως επίσης δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες ματς.

Όπως τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων», στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Ύστερα από δύο αγωνιστικές η ομάδα δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, οπότε αν και μακριά από το "σπίτι" μας θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτήν την Κυριακή (11/11, 17.30). Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλά οργανωμένη, που διαθέτει ένα κράμα με έμπειρες Ελληνίδες και πολύ καλές ξένες, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει εύκολος αγώνας εδώ που βρισκόμαστε. Δουλεύουμε λίγες ημέρες μαζί με τα κορίτσια και δεν έχουμε πολύ χρόνο να περάσουμε ό,τι θέλουμε, υπάρχει όμως πολλή διάθεση και θα δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη».

Στο μεταξύ, το νέο προπονητικό σχήμα του ανακοίνωσε ο Ηρακλής, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της πρώτης ομάδας από το Χρήστο Γκογκάκη, το οποίο έχει ως εξής…

Προπονητής Γυναικών: Χρήστος Γκογκάκης
Βοηθός προπονητή: Νίκος Ελευθεριάδης
Γυμναστής/υπεύθυνος φυσικής κατάστασης: Σταύρος Λιτσεσελίδης
Γυμνάστρια: Βάλια Σεφεριάδου (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, Pilates specialist/Athletic conditioning coach)
Φυσιοθεραπευτές: Δέσποινα Τουμενίδου, Δημήτρης Σταμούλης
Φροντιστής: Δημήτρης Τουμενίδης
Προπονήτρια Νεανίδων και Κορασίδων: Ιωάννα Καπουσούζη
Βοηθός: Αθηνά Γιαννούδη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ