22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Λίγες μέρες υπομονή ακόμα…

Οι περιπέτειες του Νίκου Λάσκαρη με την Ελληνική Αστυνομία, τις οποίες πάντως αυτός διέψευσε πολλαπλώς και κατηγορηματικώς, είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχαστεί προσωρινά το ότι χθες 15/6 έληγε η προθεσμία που ο ίδιος είχε δώσει στους παίκτες και τους προπονητές για την εξόφληση των φετινών δεδουλευμένων τους. Μια προθεσμία που πέρασε κι αυτή άπραγη, όπως και κάποιες άλλες που είχε ορίσει το τελευταίο διάστημα. Διότι, όπως γίνεται γνωστό, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φάνηκε ασυνεπής ως προς την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της εταιρείας προς τους παίκτες και προπονητές.

Οι τελευταίοι ενημερώθηκαν πάντως ότι την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, δίχως ωστόσο να λάβουν διευκρίνιση για το αν θα πρόκειται για το συνολικό ποσό της οφειλής ή μέρος της. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει και ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης στη χθεσινή δήλωσή του λέγοντας πως "σύντομα θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές ώστε να τελειώσει η φετινή χρονιά", χωρίς όμως να γίνει περισσότερο σαφής.

Αυτές οι λίγες μέρες που μεσολαβούν ως τη Δευτέρα ή την Τρίτη αποτελούν και το τελευταίο όριο υπομονής των παικτών και των προπονητών. Αυτό που προκύπτει από όσα λένε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ο καθένας, αν δεν πληρωθούν μέχρι τότε, θα προσπαθήσει ο καθένας να διασφαλίσει συμφέροντά του. Κι αυτό συνήθως γίνεται μόνο μέσω δικαστικών προσφυγών.

Συν τοις άλλοις, αν δεν εξοφληθούν τα φετινά δεδουλευμένα, δεν θα είναι δυνατή η λύση στο θέμα προπονητή. Μπορεί ο Άρης να έχει αποφασίσει να διώξει τον Δημήτρη Πρίφτη, μπορεί και ο τελευταίος να θέλει να φύγει, όμως το συμβόλαιό του για του χρόνου παραμένει ισχυρό κι αν δεν λάβει τα χρήματα που του οφείλονται από τη φετινή σεζόν, δεν πρόκειται να συζητήσει λύση του. Πράγμα λογικό και αναμενόμενο.

Κοντολογίς, αν ο Νίκος Λάσκαρης δεν πληρώσει, δεν θα μπορέσει να θέσει σε εφαρμογή το περίφημο πενταετές πλάνο του για τον Άρη. Κάτι πάντως που παραδέχεται κι ο ίδιος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ