28.5 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Λέοναρντ και Σιάκαμ σαν Τζόρνταν και Πίπεν (vid)

Ο Καουάι Λέοναρντ και ο Πασκάλ Σιάκαμ αναδείχθηκαν πρωταθλητές φέτος στο ΝΒΑ, με τους Τορόντο Ράπτορς, έχοντας καθοριστική παρουσία.

Στην πορεία τους μέχρι την κορυφή, οι «πτερόσαυροι» χρειάστηκε να ξεπεράσουν τα «εμπόδια» των Ορλάντο Μάτζικ (4-1), Φιλαδέλφεια Σίξερς (4-3), Μιλγουόκι Μπακς (4-2) και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στους τελικούς, τους οποίους κέρδισαν με 4-2, τελειώνοντας τη σειρά μες στο Όκλαντ. Οι δύο παίκτες έβαλαν, συνολικά, 1.187π. και ισοφάρισαν τη σχετική επίδοση των Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν, ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της λίστας με τα δίδυμα παικτών που έχουν πετύχει τους περισσότερους πόντους στην ιστορία των πλέι οφ. Στην κορυφή με 1.222π. βρίσκονται ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντουέιν Ουέιντ, από το 2012, όταν κατέκτησαν τον τίτλο με τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο 27χρονος φόργουορντ και ο 25άχρονος φόργουορντ του καναδικού συγκροτήματος κυριαρχούν και στο Top 5 του έκτου τελικού των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ, που φιλοξενήθηκε στην «Oracle Arena», με τον Καμερουνέζο μάλιστα να έχει διπλή παρουσία. Στο βίντεο συμπεριλήφθηκε και ο Κάιλ Λόουρι, αλλά και ο Ντε Μάρκους Κάζινς από πλευράς «πολεμιστών».

https://www.youtube.com/watch?v=neYKt5vs5iQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ