22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέικερς: Ο Τζέρι Ουέστ έξαλλος επειδή… τον ξέχασαν (pic)

Πρόσφατα η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, δημιούργησε μια λίστα με τους πέντε πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία των «λιμνανθρώπων». Οι Λέικερς αποτελούν μια απο τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο ΝΒΑ και μεγάλες προσωπικότητες έχουν φορέσει την φανέλα τους, επομένως είναι λογικό σπουδαίοι παίκτες να μείνουν εκτός. Ένας εξ' αυτών ήταν ο Τζέρι Ουέστ, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν έμαθε πως το όνομα του δεν βρίσκεται στην λίστα.

Ο Τζέρι Ουέστ είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει την μορφή του στο λογότυπο του ΝΒΑ και η είδηση πως δεν συγκαταλέγεται στους πέντε πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία των Λέικερς δεν του άρεσε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να θιχτεί και να τα... χώσει στην Τζίνι Μπας.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες προσβολές που έχω δεχτεί στη ζωή μου. Ήμουν ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία των Λέικερς, ποιος ξέρει αν θα κέρδισαν όλους αυτούς τους τίτλους χωρίς εμένα. Ίσως δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν, θεωρώντας πως έγινε από τύχη. Πολλά έχουν αλλάξει από την ημέρα που αποχώρησα από την ομάδα, με τους Λέικερς να μην είναι διεκδικητές του τίτλου», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο Ουέστ.

Στην λίστα της Τζίνι Μπας συγκαταλέγονται οι: Μάτζικ Τζόνσον, Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Φιλ Τζάκσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

https://twitter.com/LakersDailyCom/status/1385732228353757184



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ