21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέικερς: Ο Ντέιβις επιστρέφει απέναντι στους Μάβερικς

Γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Άντονι Ντέιβις στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο σταρ των λέικερς απουσιάζει απο την αγωνιστική δράση εδώ και δύο μήνες και επιστρέφει σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, μια ανάσα πριν τα πλει-οφ. Συγκεκριμένα η πολυαναμενόμενη επιστροφή του θα γίνει στην αναμέτρηση κόντρα στους Μάβερικς.

Οι Λέικερς αντιμετωπίζουν τους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/04, 04:30). Τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ύστερα απο αποχή δυο μηνών πρόκεται να λάβει ο Άντονι Ντέιβις που έχει να αγωνιστεί απο τις 14 Φεβρουαρίου λόγω τραυματισμού. Ο AD έχει λάβει το «πράσινο φως» να επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων με την ομάδα και θα πάρει και αγωνιστικό ρυθμό.

Όπως γνωστοποίησε ο Φράνκ Βόγκελ, προπονητής των «λιμνανθρώπων» ο χρόνος συμμετοχής του Ντέιβις στην αρχή δεν θα ξεπερνά τα 15 λεπτά. Εκτός παραμένει ακόμη ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, η επιστροφή του οποίου είναι ακόμη άγνωστη. Στο δίαστημα απουσίας των δύο σταρ του οι Λέικερς έχουν «πέσει» στην 5η θέση με 35-23



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ