17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λέικερς: Ο Λεμπρόν αγρίεψε (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε από την πορεία του και οδήγησε τους Λος Άντζελες Λέικερς στη νίκη με 124-116 στην παράταση επί των Ιντιάνα Πέισερς μες στο «Gainbridge Fieldhouse».

Ο «βασιλιάς», που έχασε ένα ματς εξαιτίας των όσων έγιναν κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, τελείωσε με 39π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, με το Ράσελ Ουέστμπρουκ να έχει 20π., εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, το Μαλίκ Μονκ 17π. και οκτώ ριμπάουντ και τον Ντι Άντρε Τζόρνταν 4π. και έντεκα ριμπάουντ. Ο Καρμέλο Άντονι έβαλε μεν 14π., αλλά με 4/13 σουτ εντός παιδιάς. Εκτός έμειναν οι Άντονι Ντέιβις, Ραζόν Ρόντο και Κεντ Μπέιζμορ.

https://www.youtube.com/watch?v=PdsKkOGCbcE

Ο Κρις Ντουάρτε (17π.) ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 112-112 με τρίποντο, 5.6’’ πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, κι έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον ηγήθηκε επιθετικά των εκπροσώπων της Ιντιανάπολις με 28π., μαζί με εφτά ριμπάουντ, «διπλός» με 14π. και δώδεκα ριμπάουντ ήταν ο Ντομάντας Σαμπόνις, που είχε και έξι ασίστ, και 16π. με έξι ριμπάουντ συνείσφερε ο Τζάστιν Χόλιντεϊ. Ο Κάρις Λεβέρτ περιορίστηκε στους 10π. με 5/13 σουτ εντός παιδιάς και ο Μάιλς Τέρνερ στους 12π. και τα έξι ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=q84yx3aBaYg

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια του ματς, με το Λεμπρόν Τζέιμς να εκνευρίζεται με δύο φιλάθλους που κάθονταν πλησίον του παρκέ και να ζητάει την αποβολή τους, όπως κι έγινε. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, τον έβριζαν και δεν σταμάτησαν να του κάνουν απρεπείς χειρονομίες.

https://www.youtube.com/watch?v=6SlvpxPIFzA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ