19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Λέικερς με ΛεΜπρόν, A.D. και… Γιάννη!

Εν αναμονή της απόφασης του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχετικά με το αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Μπακς για άλλα πέντε χρόνια, παίρνοντας το super max contract που θα του προσφέρουν, ή θα μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, ένα νέο σενάριο που αφορά το μέλλον του Greek Freak έχει αρχίσει να εξυφαίνεται και να κερδίζει πόντους στο ΝΒΑ.

Ένα σενάριο που τον φέρνει στους Λέικερς μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις!

Είναι μια φημολογία που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται εδώ και λίγο καιρό με αφορμή την καθυστέρηση που παρουσιάζει η ανανέωση της συνεργασίας του Ντέιβις με τους Λέικερς. Είναι γνωστό πως πριν από μερικές εβδομάδες ο A.D. έκανε χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος από τους πρωταθλητές, με την (περίπου) υπόσχεση ωστόσο ότι θα υπογράψει τελικά μαζί τους. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει.

Και οι φήμες λένε πως περιμένει τον Αντετοκούνμπο. Αν ο Γιάννης μείνει στους Μπακς, τότε ο Ντέιβις λογικά θα υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Λέικερς. Αν όμως ο Γιάννης μείνει ελεύθερος, τότε λέγεται πως ο A.D. θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών. Το καλοκαίρι, δηλαδή, θα έχει και πάλι την οψιόν να μείνει ελεύθερος. Οψιόν που έχει στο δικό του συμβόλαιο για το καλοκαίρι του 2021 και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Με τον Αντετοκούνμπο ελεύθερο στην αγορά οι δύο σταρ των Λέικερς φέρονται διατεθειμένοι να μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, να αδειάσουν χώρο στο salary cap της ομάδας προκειμένου να της επιτρέψουν να κάνει στον Γιάννη μια προσφορά που δεν θα μπορεί να αρνηθεί κι εφόσον πάρει τον Έλληνα άσο, να υπογράψουν μετά νέα συμβόλαια με τους Λέικερς, έστω και με λιγότερα χρήματα. Μόνο και μόνο για να φτιαχτεί μια ομάδα που δεν θα μπορεί να χάσει από κανέναν τα επόμενα χρόνια!

Λέτε;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ