16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λέικερς: «Καραδοκούν» για Τζόρνταν (vids)

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι πιθανό να αφήσουν ελεύθερο τον Ντιάντρε Τζόρνταν και οι Λος Άντζελες Λέικερς περιμένουν ήδη στη... γωνία τις εξελίξεις.

Ο 33χρονος σέντερ, που ήταν στην «πόλη των αγγέλων» από το 2008 έως το 2018 για λογαριασμό των Κλίπερς κι εν συνεχεία έπαιξε στους Ντάλας Μάβερικς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τα τελευταία δύο χρόνια στους Νετς, δεν φαίνεται να «χωράει» στο ρόστερ των Νεοϋορκέζων εν όψει του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Το συμβόλαιό του, για το επόμενο έτος, είναι ύψους 9,8 εκατ. δολαρίων, με το Μπρούκλιν πολύ να ήθελε να τον ανταλλάξει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και δύσκολα δείχνει να μπορεί να το κάνει στο μέλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=eIKdD8_tNWk

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι πλέον πιθανό να τον αφήσουν ελεύθερο, κάτι που πολύ θα χαροποιούσε τους Καλιφορνέζους, οι οποίοι θέλουν να «γεμίσουν» τη ρακέτα τους. Ο Άντονι Ντέιβις προορίζεται για βασικό «πεντάρι», ενώ ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ντουάιτ Χάουαρντ είναι οι άλλοι δύο παίκτες που βρίσκονται, αυτήν τη στιγμή, στο ρόστερ τους. Ο Ντιάντρε Τζόρνταν, που φαντάζει ως ιδανική εναλλακτική λύση, είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 7,5π., 7,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κοψίματα σε 21.9’ σε 57 παιχνίδια κανονικής περιόδου, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στα πλέι οφ, αφού ο κόουτς Στιβ Νας δεν τον υπολόγιζε.

https://www.youtube.com/watch?v=qJg2Hm8sJ6g



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ