20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λέικερς: Επιστροφή Μπράντλεϊ (vids)

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, αλλά θα βρίσκεται κανονικά στην… αφετηρία.

Στους Λος Άντζελες Λέικερς συμφώνησε να επιστρέψει ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος ήταν στην «πόλη των αγγέλων» το 2019-2020 για τους «λιμνανθρώπους», όπως και τη σεζόν 2018-2019 για τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Τον περασμένο Σεπτέμβριο «έκλεισε» στους «πολεμιστές», αλλά εκείνοι τον αποδέσμευσαν στις 15/10. Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά όχι με πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, θα έχουν το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσουν έως τον Ιανουάριο, ενώ εάν δεν το κάνουν και τον κρατήσουν έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα τους στοιχίσει περί τα εφτά εκατ. δολάρια.

https://www.youtube.com/watch?v=Vc0jPZgJleY

Πέρυσι αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς έχοντας κατά μέσο όρο 5,2π., 2,3 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, ενώ έχει παίξει ακόμα στους Μπόστον Σέλτικς, τους Ντιτρόιτ Πίστονς, τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Μαϊάμι Χιτ, καθώς και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ το 2011, κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=WmA17MbPW6Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ