18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λέικερς: Επικριτικός ο Μάτζικ, καθησυχαστικός ο Χάουαρντ (vids)


Ο καβγάς που ξέσπασε στο «Staples Center» ανάμεσα στον Άντονι Ντέιβις και τον Ντουάιτ Χάουαρντ άφησε με το στόμα ανοιχτό το Μάτζικ Τζόνσον.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς γνώρισαν την ήττα από τους Φοίνιξ Σανς, με τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια. Ο θρυλικός γκαρντ των «λιμνανθρώπων» δεν άφησε το άνευ προηγουμένου περιστατικό ασχολίαστο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Χάουαρντ και Ντέιβις πιάστηκαν στα χέρια στον πάγκο. Στα 42 χρόνια που συνεργάζομαι με τον οργανισμό των Λος Άντζελες Λέικερς δεν ξαναείδα τέτοιο πράγμα. Οι Λέικερς έχουν προσωπικό θέμα».

https://www.youtube.com/watch?v=-2CYAJ4HzFw

Ο 35άχρονος φόργουορντ/σέντερ των Καλιφορνέζων, ο οποίος ήταν εκείνος που δέχθηκε την επίθεση από το συμπαίκτη του, επιχείρησε αμέσως μετά το ματς να χαμηλώσει τους τόνους. Όπως τόνισε ο Ντουάιτ Χάουαρντ για τον 28άχρονο φόργουορντ/σέντερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Είχαμε μια διαφωνία για κάτι που έγινε στο παρκέ. Είχαμε πάθος για τη νίκη και δεν θέλαμε να χάσουμε. Είμαστε ώριμοι άνδρες, συμβαίνουν τέτοια πράγματα μερικές φορές. Δεν έχουμε τίποτα μεταξύ μας, είναι αδελφός μου και συμπαίκτης μου ο Ντέιβις κι αυτό του είπα, ότι θα πολεμάω πάντα για αυτόν και θα είμαι εκεί για εκείνον. Είμαστε καλά και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε το θέμα».

https://www.youtube.com/watch?v=B-Fg-_BAAAA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ