19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λέικερς: Ανακοίνωσαν Τζόρνταν (vids)

Στο Λος Άντζελες επιστρέφει ο Ντιάντρε Τζόρνταν, ο οποίος θα αγωνιστεί την καινούρια αγωνιστική περίοδο στους Λέικερς αντί του ποσού των 2,6 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για την ελάχιστη αμοιβή ενός βετεράνου παίκτη, σύμφωνα με το σχετικό κανονισμό του ΝΒΑ.

Οι Μπρούκλιν Νετς έδωσαν μέσω ανταλλαγής τον 33χρονο σέντερ στους Ντιτρόιτ Πίστονς, με αντάλλαγμα τους Τζαχίλ Όκαφορ, Σεκού Ντουμπουγιά. Τα «πιστόνια» πήραν, από την πλευρά τους, τέσσερες επιλογές δεύτερου γύρου ντραφτ και μετρητά (5,78 εκατ. δολάρια). Ωστόσο, λίγο αργότερα άφησαν τον παίκτη ελεύθερο και οι «λιμνάνθρωποι» δεν έχασαν την ευκαιρία για να τον κάνουν «δικό» τους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη ρακέτα τους.

https://www.youtube.com/watch?v=eIKdD8_tNWk

Ο Ντιάντρε Τζόρνταν ήταν στην «πόλη των αγγέλων» από το 2008 έως το 2018 για λογαριασμό των Κλίπερς κι εν συνεχεία έπαιξε στους Ντάλας Μάβερικς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τα τελευταία δύο χρόνια στους Νετς. Ωστόσο, δεν «χωρούσε» στο ρόστερ των Νεοϋορκέζων εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 7,5π., 7,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κοψίματα σε 21.9’ σε 57 παιχνίδια κανονικής περιόδου, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε στα πλέι οφ, αφού ο κόουτς Στιβ Νας δεν τον υπολόγιζε.

https://www.youtube.com/watch?v=qJg2Hm8sJ6g

Ο Άντονι Ντέιβις προορίζεται για βασικό «πεντάρι» και οι Μαρκ Γκασόλ και Ντουάιτ Χάουαρντ είναι οι άλλοι δύο παίκτες που βρίσκονται, αυτήν τη στιγμή, στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς. Ωστόσο, η περίπτωση του 36άχρνου σέντερ έχει εμπλακεί σε σενάρια ανταλλαγής, με ομάδες όπως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς να φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Το συμβόλαιο του Ισπανού με τους Καλιφορνέζους για τη σεζόν 2021-2022 είναι ύψους 2,69 εκατ. δολαρίων.

https://www.youtube.com/watch?v=vQNqBEOS2ZM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ