16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λάσρι: “Περήφανος που κλείσαμε το ΝΒΑ για 48 ώρες”

Ο εκ των ιδιοκτητών και αντιπρόεδρος των Μπακς, Άλεξ Λάσρι, εξέφρασε την περηφάνεια του για την ομάδα, παρόλο που αυτή δεν μπόρεσε ούτε στους τελικούς του ΝΒΑ να φτάσει. Σε συνέντευξή του στο Athletic, τόνισε πως το γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε τον τόνο στη μάχη για εξασφάλιση κοινωνικής δικαιοσύνης στις ΗΠΑ, είναι το μεγαλύτερο παράσημο γι' αυτήν. Παράλληλα υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να κάνει αλλαγές για να γίνει ακόμα καλύτερη στο παρκέ. Για το Γιάννη, όμως, και το μέλλον του δεν είπε κουβέντα.

"Προφανώς η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά ποτέ δεν υπήρξα περισσότερο περήφανος για μια ομάδα και γι' αυτά που κατάφερε να πραγματοποιήσει. Και πιστεύω ειλικρινά πως πολύ δύσκολα θα ξεχάσει ο κόσμος τη σεζόν και τη "φούσκα" του 2020. Το πρώτο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς είναι ότι οι Μπακς πολέμησαν για την κοινωνική δικαιοσύνη και κατάφεραν να κλείσουν μια παντοδύναμη βιομηχανία όπως το ΝΒΑ, για 48 ώρες. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κι αυτό που με κάνει περισσότερο υπερήφανο δεν είναι απλώς ότι αποφάσισαν να μην παίξουν, αλλά ότι αντί να γυρίσουν στο ξενοδοχείο, έμειναν στα αποδυτήρια και ζήτησαν να μιλήσουν με τον αρχηγό του κράτους προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις, να αιτηθούν αλλαγές", δήλωσε ο Λάσρι. Και αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι είπε:

"Δεν θέλω να αναζητήσω δικαιολογίες γι' αυτό που συνέβη. Χάσαμε. Στη σειρά με τους Χιτ θα μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς με 3-1. Απλώς δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε να παίξουμε και όπως παίζαμε όλη τη σεζόν. Και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στους Χιτ. Δυσκόλεψαν όλες τις ομάδες. Η εκτελεστική τους δεινότητα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. 

Τώρα προσπαθούμε να δούμε πώς θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την ομάδα, πώς θα μπορέσουμε να προσθέσουμε κομμάτια μέσω του ντραφτ, της free agency ή μέσω ανταλλαγών. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τη θέση του πλέι μέικερ, να βρούμε σουτέρ, παίκτες που να παίζουν δυνατά. Είναι κάτι που πάντα προσπαθούμε να κάνουμε, θα το κάναμε ακόμα κι αν είχαμε κερδίσει τον τίτλο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε. Αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι ότι στο τέλος ο Γιάννης τραυματίστηκε..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ