25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: “Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο…”

Ο Πάμπλο Λάσο, έγραψε ιστορία καθώς οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 10ο κύπελλο πρωταθλητριών και "πλήγωσε" τον προπονητή του το 1995, στη Σαραγόσα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπου είχαν πανηγυρίσει μαζί.
Πανευτυχής λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας (δεύτερη δική του ως προπονητής) δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

«Πώς να το περιγράψω; Υπέροχο, υπέροχο, υπέροχο... Δεν είναι μόνο το σημερινό. Είναι όλη η χρονιά που περάσαμε. Η ομάδα έμεινε μαζί. Παίκτες έμπαιναν, παίκτες έβγαιναν. Υπήρχαν πολλά προβλήματα φέτος, αλλά μείναμε μαζί όπως είπαμε. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου που κατέκτησαν αυτόν τον τίτλο. Είναι απλά απίστευτο.
Αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτώ τι πρέπει να πω. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος για τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ, αλλά και όσους μας είδαν στην τηλεόραση από την Μαδρίτη. Η Ρεάλ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος». τόνισε μιλώντας στο κανάλι της Ευρωλίγκας.
Αργότερα μιλώντας στην κάμερα της Nova έστειλε χαιρετισμούς στο στούντιο στον άλλοτε παίκτη του, τον Γιάννη Μπουρούση λέγοντας ότι: "Χαίρομαι για τον Γιάννη, γιατί είναι ένας μαχητής και η καριέρα του είναι πάντα σε ανοδική πορεία".
Μάλιστα μίλησαν και στο αέρα μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης και έδωσαν ραντεβού να τα πουν του χρόνου στη Βιτόρια με τον Πάμπλο Λάσο να τον αποχαιρετά λέγοντάς: "Γιάννη σε αγαπάμε, είσαι πάντα ένας από εμάς".

Οσον αφορά τη δική του επιτυχία και της Ρεάλ πρόσθεσε: "Το δέκατο κύπελλο, είναι πολύ σημαντικός αριθμός. Μια εξαιρετική χρονιά που πέρασε από χίλια κύματα αλλά έμεινε δυνατή κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κλείσουμε αυτή τη σεζόν, κατακτώντας το La Decima, το δέκατο. Ο πρόεδρος είχε έρθει πολλές φορές κοντά μας μέσα στη χρονιά και μας στήριξε και χαίρομαι που τον αποζημιώσαμε, όπως και τον κόσμο μας που ήταν πάντα κοντά μας".

Τέλος μίλησε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον οποίο τόνισε: "Δίπλα του ως παίκτης για δύο χρόνια έμαθα τα πάντα, έμαθα πάρα πολλά. Του οφείλω πολλά. Τον σέβομαι απεριόριστα ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο. Αυτά που έχει πετύχει και με τη Φενέρμπαχτσε είναι τρομερά. Τρία συνεχόμενα χρόνια την έχει στον τελικό, είναι εκπληκτικό αυτό που έχει καταφέρει. Απόλυτος σεβασμός".

Photo Credit:Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ