20.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πόσο καλή ομάδα είναι»

Η Ρεάλ Μαδρίτης «πετάει» με το τσάρτερ της για την Αθήνα και τους δύο πρώτους αγώνες της σειράς των play offs της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό που αρχίζει αύριο (17 και 17 Απριλίου) στο ΟΑΚΑ. Ο Πάμπλο Λάσο έβγαλε το καπέλο στους «πράσινους» και για μία ακόμη φορά αρνήθηκε να σταθεί στα προβλήματα της δικής του ομάδας, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Φακούντο Καμπάτσο.

«Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτά όλη τη χρονιά», τόνισε ο προπονητής της «βασίλισσσας» για να προσθέσει: «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη χρονιά, όλοι οι παίκτες έχουν προσπαθήσει πολύ για να είναι εδώ. Θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά είμαστε στα play offs με τις οχτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, οπότε δεν περιμένει κανείς κάποιον εύκολο αγώνα».

Φυσικά δεν περιμένει να περάσει... χαλαρά τα βράδια στο ΟΑΚΑ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει ένα πλήρες ρόστερ και το έχει δείξει και αποδείξει φέτος. Του αξίζει να εναι εκεί που βρίσκεται, είναι αήττητος στο ελληικό πρωτάθλημα και προκρίθηκε με το πλεονέκτημα στην Ευρωλίγκα. Μου λέτε για τρίποντα, ριμπάουντ, λάθη, αλλά σε τέτοια παιχνίδια παίζουν όλα το ρόλο τους. Για να νικήσεις σε ένα παιχνίδι όπως αυτό χρειάζονται πολλά.. Τα πάντα...»

Ο Λάσο αρνείται πάντως να δει την μεγαλύτερη εικόνα της σειράς και να προβλέψει κάτι: «Κάποιες φορές περνάς με 3-0, άλλες με 3-2, άλλες όχι... Κάθε παιχνίδι, κάθε σειρά είναι διαφορετική. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τη σειρά ποτέ. Σκέφτομαι μόνο το πρώτο παιχνίδι. Ούτε καν το δεύτερο... Έτσι κι αλλιώς το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, όπως και το τρίτο. Σε αυτές τις σειρές πρέπει να βλέπεις μόνο αυτό που έχεις μπροστά σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ