18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λάσο: «Ο Καμπάτσο είναι αναντικατάστατος»

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για τον αγώνα στην... παγωμένη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (26/11,19:00) και ο Πάμπλο Λάσο όταν ρωτήθηκε για τον Φακούντο Καμπάτσο τον χαρακτήρισε αναντικατάστατο ενώ απάντησε στις μεταγραφικές φημολογίες.

Η φυγή του Καμπάτσο για το ΝΒΑ και τους Ντένβερ Νάγκετς αναμένεται να... ταράξει την ομαλή ισορροπία της «βασίλισσας», καθώς ήταν ένα σημαντικό γρανάζι της και στον πρώτο φετινό αγώνα της Ρεάλ χωρίς τον Αργεντινό παίκτη δεν γινόταν να αποφύγει τις ερωτήσεις ο Πάμπλο Λάσο.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Χάσαμε έναν υπέροχο παίκτη. Ήταν σίγουρα σημαντικός για εμάς. Είναι αναντικατάστατος, αλλά η δύναμη της ομάδας δεν στέκεται σε έναν μόνο παίκτη. Η Ρεάλ συνεχίζει. Το σχέδιο για την επόμενη μέρα περιλαμβάνει όλους τους παίκτες μας» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Έχουμε αρκετούς παίκτες σε αυτή την θέση. Αυτή την στιγμή δε νομίζω ότι θα προχωρήσουμε σε μεταγραφή. Δεν σκοπεύουμε να βγούμε στην αγορά».

Παράλληλα μίλησε για τους παίκτες που έχουν... μεγαλώσει μπασκετικά στη Ρεάλ και έκαναν το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ όπως οι Λούκα Ντόντσιτς και Ουίλι Ερνανγκόμεθ: «Θα ήθελα όλοι αυτοί οι σπουδαίοι παίκτες να συνεχίσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά καταλαβαίνω ότι αναζητούν το καλύτερο για τον εαυτό τους και κατανοώ τη φιλοδοξία τους. Δεν θα ήταν δίκαιο να πω ότι αισθάνομαι άσχημα. Η Μαδρίτη έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για αυτούς τους παίκτες να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν.

Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα που έχουν, αν και όταν παίζουν εναντίον μου με ενοχλεί και με ενοχλεί να τους βλέπω στην τηλεόραση και ότι δεν παίζουν μαζί μας, αυτό είναι αναπόφευκτο. Καταλαβαίνω τις φιλοδοξίες σας και τις βλέπω με αγάπη. Τους εύχομαι το καλύτερο γιατί έδωσαν πολλά στη Μαδρίτη και ως προπονητής είμαι περήφανος που «μεγαλώνουν» και ότι το ΝΒΑ τους προσέχει. Βελτιώνει την εικόνα της  Ρεάλ Μαδρίτης ως σύλλογος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ