21.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Λάσο: “Να δώσουμε χαρές στον κόσμο της Ρεάλ”

Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην δική της "πολιτεία" στη "Ciudad Real Madrid". Ο προπονητής της "βασίλισσας" έχει έναν ξεκάθαρο στόχο για αυτή τη νέα σεζόν και έχει να κάνει με τον κόσμο της ομάδας.

"Είναι μια χρονιά την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία όπως όλες. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο της Ρεάλ. Είναι η όγδοη χρονιά μου εδώ και είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω σε ένα μεγάλο σύλλογο και μια μεγάλη ομάδα".

Ο Λάσο εξήγησε πως αυτές οι δύο πρώτες εβδομάδες είναι για όσους βρίσκονται στην Μαδρίτη και όσους αντιμετωπίζουν κάποιους μικροτραυματισμούς, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση: "Αυτό το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με την φυσική κατάσταση. Πέρυσι δώσαμε 80 αγώνες και μαζί με την Μπασκόνια ήμασταν οι δύο ομάδες που τελειώσαμε πιο αργά στη σεζόν. Οι διακοπές έρχονται για να αποσυνδεθούμε από όλα αυτά, αλλά η πλειοψηφία των παικτών συνέχισε να δουλεύει ατομικά και γι' αυτό θα ενσωματωθούν όλοι σταδιακά. Στις 27 του μήνα θα αρχίσουμε να βάζουμε τις βάσεις για μία σεζόν που ελπίζω να είναι πραγματικά μεγάλη!"

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει προγραμματίσει τα φιλικά της με το τουρνουά της Ακτής του Ήλιου (Torneo Costa del Sol) στη Μάλαγα να είναι και πάλι στο πρόγραμμά της: "Είναι τουρνουά υψηλού επιπέδου με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός και η Ουνικάχα Μάλαγα. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, γνωρίζοντας πως το σημαντικό στην περίοδο προετοιμασίας είναι να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε φτάνοντας στο Supercopa στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, χωρίς τραυματισμούς, έχοντας μπροστά μας μια σεζόν πολύ δύσκολα".
Θέση στην κουβέντα βρήκαν και οι λεγόμενοι "μικροί" της ομάδας, παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως ο Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος είναι.. φευγάτος πια στα 18 του: "Είχαμε παίκτες στο Ευρωπαϊκό Εφήβων και τώρα στο Ευρωπαϊκό Παίδων και τους παρακολουθούμε όλους. Στο Παίδων τώρα υπάρχει ο Τίσμα που αγωνίζεται με την Κροατία και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και ο Γκαρουμπά επίσης που ξεχωρίζει. Γενικά κάνουν πολύ καλή δουλειά στις "μικρές" Εθνικές ομάδες και αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που κάνουν όλο το χρόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης".

(Photo Real Madrid)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ