11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λάσο: “Νέντοβιτς και Παπαπέτρου σημεία αναφοράς”

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, καθώς αύριο (15/10, 22.00) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Πάμπλο Λάσο, προπονητής της "βασίλισσας" αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και στάθηκε λίγο παραπάνω σε δύο παίκτες των "πράσινων": Τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

"Είναι ένα δύσκολο τεστ για εμάς¨, τόνισε ο Βάσκος κόουτς και πρόσθεσε: "Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς νέους παίκτες, αλλά Νέντοβιτς και Παπαπέτρου παραμένουν παραμένουν σημεία αναφοράς. Έχει αθλητικούς και ικανούς νέους Αμερικάνους παίκτες και θα μπορούσε να είχε νικήσει και στο Μονακό και στη Βιτόρια, καθώς και στα δύο γήπεδα έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχει ισορροπία στην Ευρωλίγκα και ξέρουμε πως για να φύγουμε νικητές θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Ο Λάσο εστίασε για μία ακόμη φορά στο δίδυμο των "πράσινων" παικτών: "Παπαπέτρου και Νέντοβιτς είναι ικανοί επιθετικά. Ο Παπαπέτρου έκανε μεγάλο παιχνίδι στη Βιτόρια. Ο Νέντοβιτς έχει τεράστιο ταλέντο στο ένας εναντίον ενός, ενώ θα πάρει όλα τα ανοιχτά σουτ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι καλό και στο pick n roll με τους Πέρι και Μέικον".

Αναφορικά με την δική του ομάδα εστίασε στο γεγονός ότι η Ρεάλ έχει αυτή τη στιγμή 14 υγιείς παίκτες, αλλά θα λείουν οι Τόμπκινς και Ράντολφ. Στη θέση τους βρίσκονται οι "νέοι" Χουάν Νούνιεθ και Τρίσταν Βούκτσεβιτς: "Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το μυαλό μας είναι στον Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος είχε έναν τραυματισμό στον αγώνα με τη Μονακό και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχουμε ένα "γεμάτο" δεκαήμερο με Ολυμπιακό, Βαλένθια, Μπρεογκάν, Παναθηναϊκό και είμαστε στο 2-1".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ