23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λάσο: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Πάμπλο Λάσο θα ήθελε το πλεονέκτημα έδρας –και ποιος δεν θα το ήθελε;- αποδέχεται την τελική κατάταξη, δηλώνει απόλυτο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, αλλά και την απόλυτη εμπιστοσύνη στην δική του ομάδα, πριν την έναρξη των play offs που θα τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

«Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις όταν μιλάς για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι αθλητική ομάδα, έχει ψηλούς που παίζουν ανοιχτά, που τρέχουν το γήπεδο με τον Μάικ Τζέιμς και τον Νικ Καλάθη ως σημεία αναφοράς και καθοριστικούς παίκτες. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σειρά play offs πολύ σκληρή και ανταγωνιστική».

Ο παράγοντας έδρα πάντα παίει το ρόλο του όπως παραδέχεται ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης για να προσθέσει: «Τερματίσαμε στην Πέμπτη θέση και είναι κάτι που δεν μας κάνει ευτυχισμένους. Αλλά πρέπει να το δούμε με άλλο μάτι όλο αυτό. Η ομάδα μπήκε στα play offs, θα μας άρεσε να έχουμε το πλεονέκτημα, δεν το έχουμε και τέλος. Πρέπει να σκεφτούμε πια αυτό το πρώτο παιχνίδι και όχι τι έγινε μέχρι τώρα. Αυτό το πρώτο παιχνίδι θα είναι εκτός έδρας και αυτό το αποδεχόμαστε και το καταλαβαίνουμε. Το μόνο που θα ήθελα ενόψει αυτών των αγώνων είναι να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που για διαφορετικούς λόγους δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ο Βάσκος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του σε αυτή την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας έπαιξε ένα επιθετικό μπάσκετ και θεαματικό που άρεσε στον κόσμο και πως στο δεύτερο μισό της έκανε ένα βήμα μπροστά και στην άμυνα, κάτι που θα πρέπει να διατηρήσει και στη συνέχεια.

Ρέγες: "Μια νίκη στην Αθήνα!"

Ο Φελίπε Ρέγες γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνουν play off τόσα χρόνια στο... κουρμπέτι. «Κάναμε ότι ήταν να κάνουμε, που ήταν να πάρουμε τη νίκη στο τελευταό παιχνίδι. Για εμάς είναι το ίδιο να έχουμε ή όχι το πλεονέκτημα της έδρας, γιατί θα πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να νικήσουμε τουλάχιστον μία φορά. Και φέτος έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και πως δεν πρέπει να φοβόμαστε καμία ομάδα, ακόμη και χωρίς το πλεονέκτημα της έδρας».
Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν «ήρεμοι γιατί είχαμε μια πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας την πλειψηφία των αγώνων, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια στα οποία χάσαμε αυτό έγινε με μικρές διαφορές. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση τα πλέι οφ. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και να πάμε στο Φάιναλ Φορ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ