21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λάσο: “Κοσέρ και Κάρολ μας έδωσαν αέρα” (vid)

Λαπροβιτόλα, Ταβάρες, Τόμπκινς, Γιουλ, αλλά ο Πάμπλο Λάσο έβαλε δύο παίκτες πιο μπροστά στη δική του λίστα με τους παίκτες κλειδιά του αγώνα μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης οι παίκτες που έδωσαν "αέρα" στη "βασίλισσα" ήταν ο Φαμπιέν Κοσέρ και ο Τζέισι Κάρολ. Ο Λάσο μίλησε για τους δύο παίκτες, για τα σουτ, για τη μεγάλη εβδομάδα στην Ελλάδα, αλλά και τον τραυματισμό του Άντονι Ράντολφ που δείχνει σοβαρός.

Για τους δύο αγώνες στην Ελλάδα: "Ηταν  μεγάλη εβδομάδα για εμά. Μέσα σε τρεις μέρες παίξαμε τρεις παρατάσεις κι αυτό που κρατάμε είναι το πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις εδώ στην Ελλάδα. Δεν βάλαμε τα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, βρισκόμασταν ένα βήα πίσω, αλλά είχαμε κάποια πλεονεκτήματα, μείναμε κοντά και ακόμη κι όταν βρεθήκαμε στο -8 επιστρέψαμε και πήραμε το παιχνίδι. Οπότε συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τις δύο νίκες σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα εδώ στην Ελλάδα".

Για το γεγονός ότι ο Αμπάλδε στο ΟΑΚΑ και ο Λαπροβιτόλα στο ΣΕΦ φαίνεται να καλύπτουν το κενό του Καμπάτσο κάνοντας ένα βήμα μπροστά: "Ο Αμπάλδε έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και ο Νίκο πήγε πολύ καλά σήμερα, αλλά νομίζω το κλειδί ήταν ο Φαμπιέν (Κοσέρ) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Κάρολ στο δεύτερο. Μας έδωσαν αέρα και ενέργεια. Ενώ και ο Γιουλ έβαλε μεγάλα σουτ. Αλλά αν ήταν να μιλήσω για δύο παίκτες σήμερα, αυτοί είναι ο Κοσέρ και ο Κάρολ".

Για τα σουτ που μπήκαν στο ΣΕΦ: "Στο πρώτο είχαμε ανοιχτά σουτ, αλλά δεν ευστοχήσαμε. Στο δεύτερο κινήσαμε την μπάλα καλύτερα και είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάναμε όμως και μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα να τους σταματήσουμε. Ίσως εκεί οφείλονται και κατά διαστήματα κακά ποσοστά. Στο δεύτερο βελτιώθηκε το ποσοστό και ίσως ήταν και το κλειδί της νίκης".

Για τον Ράντολφ: "Δεν δείχνουν καλά τα πράγματα... Θα δούμε αύριο στη Μαδρίτη. Πάντως, δεν δείχνουν καλά".

Δείτε τις δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο από το 11'15'' του βίντεο:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ