31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Λάσο: «Είναι τα playoffs… Χρειάζεται σκληράδα!»

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε ίσως λίγο περισσότερο από ότι περίμεναν οι περισσότεροι. Ίσως και ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες της. Αυτό θα εξηγούσε και το «χαλαρό» ξεκίνημα στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα. Και ήταν κάτι που παραδέχθηκε και ο Άντονι Ράντολφ, που έδωσε σημαντικές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

«Το 1-0 είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά αν έχεις να κάνεις με μια τόσο σκληρή ομάδα όπως είναι η Νταρουσάφακα. Κάναμε λάθη, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαμε κάποια καλά σουτ, φτάσαμε στη νίκη και κάναμε αυτό που έπρεπε. Τώρα ο στόχος μας είναι η δεύτερη νίκη, αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Και σίγουρα δεν πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι όπως μπήκαμε σήμερα. Μιλάω και προσωπικά για μένα, γιατί νιώθω πως μπήκα στο παιχνίδι κάπως χαλαρός».

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως «είναι τα playoffs και σίγουρα περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι», για να σταθεί σε έναν από τους αφανείς ήρωες του αγώνα: «Ο Ντρέιπερ μπήκε στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόταν. Μας κράτησε όρθιους, όπως και ο Τόμπκινς που κέρδισε κατοχές. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό, πήραμε τη νίκη, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε και να ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζω θα τα πάμε καλύτερα. Χρειάζεται να γίνουμε πιο «σκληροί». Βρισκόμαστε στα playoffs, αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν, θα δούμε το παιχνίδι που έγινε και θα κάνουμε τις προσαρμογές μας».

Ο Λάσο δέχθηκε ερωτήσεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φελίπε Ρέγες, ή γιατί δεν ήταν στη δωδεκάδα ο Αντρές Νοτσιόνι, ειδικά μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στη Σεβίλλη. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πως ήταν δική του απόφαση και πως περιμένει «ο κάθε παίκτης να είναι έτοιμος όταν κληθεί να παίξει».

Χρειάζεται το τέλειο παιχνίδι για να νικήσεις τη Ρεάλ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, προπονητής της Νταρουσάφακα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έδειξε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Κάναμε τα πράγματα που έπρεπε για να νικήσουμε αλλά κάποιες χαμένες φάσεις, κάποια συστήματα που δεν βγήκαν μας στοίχισαν. Και πρέπει να κάνεις ένα τέλειο παιχνίδι για να νικήσιες μια ομάδα σας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα δούμε το παιχνίδι, τι έγινε και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για το επόμενο παιχνίδι

Η εμπειρία της Ρεάλ ήταν ένα απότα κλειδιά. Δεν θα μεγαλώσουεμ 4-5 χρόνια σε δύο μέρες για να μάθουμε κι εμείς από αυτό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε λίγο καλύτερο και λίγο πιο έξυπνα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Σε μια σειρά το ένα παιχνίδι με το επόμενο πραγματικά δεν έχει μεγάλη σχέση. Θα ήταν καλό να μπορούσαμε να μεγαλώσουμε σε εμπειρία σε 48 ώρες, μέχρι το επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν γίνεται! Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που ξέρει να τιμωρεί τα λάθη των αντιπάλων της και όταν βρει το μομέντουμ της μέσα στον αγώνα, είναι δύσκολο να τη σταματήσεις. Είναι μια εξαιρετική ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ