23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λάσο: “Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω την υγεία του Ντόντσιτς”

Μια ακόμη ισπανική μονομαχία θα γίνει για την Ευρωλίγκα. Η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πάμπλο Λάσο τονίζει πως παρά το ότι οι "πορτοκαλί" έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφ της διοργάνωσης, θα παραμείνουν ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Και ακόμη πως δεν πρόκειται να ρισκάρει μια συμμετοχή του Λούκα Ντόντσιτς αν δεν είναι 100% καλά.

"Ο Λούκα νιώθει καλύτερα, άρχισε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την υγεία του για να επιστρέψει νωρίτερα από ότι πρέπει. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι στη Βαλένθια. Πάντα περιμένω το καλύτερο από αυτή την ομάδα. Και είμαστε στην Ευρωλίκα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, παρά το ότι είναι εκτός πλέι οφ. Έχουν χάσει πολλές φορές σε πολύ κλειστά παιχνίδια Παίζουν στην έδρα τους, που είναι πιο δυνατοί και έχουν αρκετά όπλα στη ρακέτα και στην περιφέρεια. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να νικήσουμε εκεί".

Το ίδιο πιστεύει και ο Φελίπε Ρέγες. Η εμπειρία του δεν του επιτρέπει να σκεφτεί κάτι διαφορετικό: "Περιμένω μια δυνατή μάχη, γιατί αγώνες σαν κι αυτούς δεν είναι και τόσο απλοί. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. θα θέλουν να νικήσουν τη Ρεάλ για να ευχαριστήσουν το δικό τους κοινό. Πηγαίνουμε έτοιμοι για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η Βαλένθια έχει πια σχεδόν όλους τους παίκτες της που είχαν προβλήματα τραυματισμών και σιγά-σιγά γίνονται η ομάδα που θέλουν να είναι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ