24.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Λάσο: “Δεν πιστεύω αυτές τις ιστορίες”

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για το ΟΑΚΑ και ο Πάμπλο Λάσο κλείνει τα αυτιά για τα όσα γράφτηκαν για πιθανή απουσία του Νικ Καλάθη από τον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Λάσο πιστεύει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα δώσει το "παρών" αύριο στην αναμέτρηση.

"Περιμένω πάντα τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό" τόνισε ο προπονητής των Ισπανών, ο οποίος ρωτήθηκε για τα όσα γράφτηκαν για τις ενοχλήσεις στην κνήμη που αισθάνεται ο Νικ Καλάθης: "Με απασχολεί περισσότερο η δική μου ομάδα από τον Παναθηναϊκό, γιατί αυτές τις ιστορίες δεν τις πιστεύω. Ο Γκιστ δεν θα έπαιζε στο πρώτο παιχνίδι κι έπαιξε. Ο Καλάθης δεν θα παίξει στον τρίτο παιχνίδι, αλλά θα παίξει. Πρέπει να σκεφτώ την δική μου ομάδα. Αυτό με ενδιαφέρει".

Ο Λάσο ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: "Κάποιος που έχει δει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του δεν γίνεται να κάνει λάθος για το πως θα παρουσιαστεί στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα που βγαίνει επιθετικά με τη στήριξη του κόσμου της. Η ατμόσφαιρα πάντα επηρεάζει. Για να μιλάμε από την αρχή της χρονιάς για το πλεονέκτημα της έδρας, σημαίνει πως έχει σημασία. Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εξαιτίας του ίδιου του Παναθηναϊκού ως ομάδα, αλλά και του κόσμου του. Αλλά σε τελευταία ανάλυση, στο παρκέ παίζουν πέντε παίκτες εναντίον πέντε!".

Αγωνιστικά στάθηκε στα λάθη, τα οποία θέλει να δει την ομάδα του να τα περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο για να προσθέσει: "Υπάρχουν κομμάτια που μπορούν να βελτιωθούν σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Το κλειδί θα είναι η υπομονή στην επίθεση και να είμαστε έτοιμοι να διαβάσουμε κάθε κατάσταση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ