26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: «Άξια νικήτρια η Μπάρτσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να διαμαρτυρήθηκε για την τελευταία φάση του τελικού με την Μπαρτσελόνα, αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «Μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε το Copa Del Rey κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 92-90 στο μεταξύ τους τελικό, με μία φάση στην τελευταία φάση να ξεσηκώνει διαμαρτυρίες προς την πλευρά των «Μερένχες». Συγκεκριμένα, ο Βίκτορ Κλαβέρ φαίνεται να κάνει φάουλ στον Τζέφρι Τέιλορ στην προσπάθεια να σκοράρει με «φόλοου» στο άστοχο σουτ του Τζέισι Κάρολ, με τον πάγκο της «Βασίλισσας» σε εκείνο το σημείο να «ξεσπά» εναντίον των διαιτητών.

Στη συνέντευξη Τύπου, όμως, ο προπονητής Πάμπλο Λάσο θέλησε να τονίσει την παραδοχή του για ανωτερότητα της «Μπάρτσα», καθώς και την ανάγκη αυτοκριτικής. «Δεν είναι μέρα για να μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα, αλλά να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα. Ο Καμπάτσο ήταν εξαιρετικός σε αυτά που είπε (σ.σ. ο Αργεντίνος είχε απαντήσει στην ίδια ερώτηση για την τελευταία φάση, ότι η Ρεάλ οφείλει να κάνει την αυτοκριτική της πρώτα). Εσείς θα δείτε τις εικόνες και θα κρίνετε, αλλά σήμερα είναι μία ημέρα για να συγχαρούμε την Μπαρτσελόνα για την νίκη της. Δεν είναι μέρα για να κάνουμε πολεμική, καθένας θα έχει τη γνώμη του. Δε θα μπω, προσωπικά, σε αυτή τη λογική», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ρεάλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ