18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λάσμε: «Τα έβαλε σε μια θέση ο Πιτίνο»

Για τα πράγματα, που πρόλαβε να αλλάξει στις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο, μίλησε ο Στεφάν Λάσμε, με τον Γκαμπονέζο σέντερ να αναφέρεται σε όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος. Όταν το είπε σηκώθηκαν κεφάλια και έβαλε τα πράγματα σε μια θέση. Είμαστε μπασκετμπολίστες και αυτό μας βοήθησε πολύ.

Εάν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες αυτό το παιχνίδι. Και μόνο όταν πας στην προπόνηση όλοι θα μιλήσουν γι αυτό και αυτό μετράει. Θα κουβαλήσουμε τα πράσινα και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή ήταν λέξη κλειδί τα deflection. Σημαίνει πως θέλει να δώσει μια εικόνα καλύτερης άμυνας, να είμαστε πιο σκληροί και να κλέβουμε μπάλες. Το κάναμε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το κάνουμε στην Euroleague, γιατί η διοργάνωση είναι πιο physical. Οι διαιτητές επιτρέπουν το physical παιχνίδι περισσότερο, οπότε και ο προπονητής μας θέλει να συνεχίσοτυμε σε αυτό το ρυθμό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ