23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λάρκιν: «Στην Εφές δεν έχουν σημασία τα φύλλα στατιστικής»

Η πρεμιέρα της Euroleague πλησιάζει και η Αναντολού Εφές τέθηκε στη διάθεση των τούρκων δημοσιογράφων εν όψει της νέας σεζόν. Ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του ηγέτης της, Σέιν Λάρκιν

Αρχικά ανέφερε: «Δεν έχετε δει ακόμα τον πραγματικό Σέιν Λάρκιν! Όλα τα κομμάτια από την περσινή σεζόν είναι ακόμα στη θέση τους κι ανυπομονώ να δω την ομάδα στην EuroLeague! Είμαι θυμωμένος και δυσαρεστημένος μετά από αυτό που συνέβη πέρσι! Έχω τεράστιο κίνητρο και είμαι πεινασμένος να επιστρέψω στο Final 4, διεκδικώντας τον τίτλο. Στη Εφές δεν έχουν σημασία τα... φύλλα της στατιστικής. Στόχος μας είναι η επιτυχία του κλαμπ κι αυτό, ακριβώς είναι το μεγάλο μυστικό μας. Το απολαμβάνουμε κι εκφράζουμε τους εαυτούς μας πιο άνετα σε ένα όμορφο περιβάλλον. Δεν υπάρχουν ζήλειες και εγωισμοί. Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας προπονητής που δίνει ελευθερία στους παίκτες του, τους δίνει αυτοπεποίθηση, ζει μαζί τους! Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε επιτυχία ως ομάδα. Μπορεί να κοουτσάρει στο ΝΒΑ»!

Αναφορικά με την απουσία κόσμου από το γήπεδο: «Η επιτυχία δεν είναι εφικτή χωρίς τους οπαδούς. Θα ξεκινήσουμε χωρίς παρουσία κόσμου, όμως ανυπομονώ να έρθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να δω τα χαμογελαστά τους πρόσωπα και να νιώσω τη θετική τους ενέργεια». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ