23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Λάρκιν: «Ο Ντάνστον με παρότρυνε να υπογράψω στην Εφές»

Ο Σέιν Λάρκιν διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην Αναντόλου Εφές και τη φετινή χρονιά αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Εuroleague πριν την διακοπή της και μέσω ενός live στο Instagram της τουρκικής ομάδας αποκάλυψε ότι ο Μπράιαντ Ντάνστον ήταν ο άνθρωπος που τον έπεισε να μετακομίσει στην Τουρκία.

Αδιαμφισβήτητα ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος πρόσφατα απέκτησε τουρκικό διαβατήριο βρισκόταν σε δαιμωνιώδη κατάσταση πριν την ξαφνική διακοπή της αγωνιστικής δράσης σημειώνοντας τη φετινή σεζόν και ρεκόρ πόντων στη διοργάνωση της Εuroleague με 59 πόντους τοποθετώντας την Εφές εκ του ασφαλούς σε ρόλο οδηγού.

Τελικά η επιλογή του να υπογράψει στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν φαίνεται να είναι παραπάνω από σωστή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο με βάση την εικόνα αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ο άνθρωπος που τον οδήγησε να αποδεχθεί την πρόταση και φορέσει τη φανέλα της Εφές.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον, τον έπεισε να πει το "ναι" ενώ πλέον θεωρεί την Εφές σαν το σπίτι του.

«Ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι αυτός που με έπεισε να έρθω στην Αναντολού Εφές. Άκουσα τη συμβουλή του, πριν αποφασίσω. Η επιμονή του ήταν ένας από τους λόγους που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στην Αναντολού Εφές. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, παρότι στην αρχή δεν ξεκίνησα καλά, όλοι με υποστήριξαν. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιήσω τις προσδοκίες όλων. Η Αναντολού Εφές είναι το μέρος στο οποίο ανήκω» ήταν τα λόγια του Σέιν Λάρκιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ