19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λάρισα: Συνεχίζει με Παπανικολόπουλο! (vid)

Η Λάρισα ανακοίνωσε οτι συνεχίζει την συνεργασία της με τον Νίκο Παπανικολόπουλο. Ο τεχνικός της ομάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Λάρισας και την σεζόν 2021-22, εξαργυρώνοντας την παραμονή στο πρωτάθλημα της Basket League. 

Η Λάρισα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, αρχίζοντας απο την άκρη του πάγκου της. Η ΚΑΕ δίνει τα κλειδία της ομάδας και για την νέα χρονιά στον άνθρωπο που την παρέλαβε σε δύσκολο σημείο και παρά τις συγκυρίες, τα προβλήματα και τις απώλειες παικτών κατάφερε να διατηρήσει την Λάρισα στα σαλόνια της Α1. Η συμφωνία των δυο πλευρών έχει ισχύ ενός έτους, δηλαδή εως το τέλος της σεζόν 2021-22. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολόπουλου με αφορμή την ανανέωση:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Θοδωρή Ριζούλη ο οποίος αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Νέστορα Κόμματο, και τον Διευθυντή κ. Άρη Γκαμπέτα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία».

Για την οριοθέτηση των στόχων:«Πολύ νωρίς για να θέσουμε τους στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι πως για πρώτη φορά η ομάδα μας θα έχει χρόνο να δομηθεί σωστά, για το ερχόμενο πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ