16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λάρισα – Περιστέρι 63-78: Περίπατος δια… απαγχονισμού (vid)

Το Περιστέρι ήρθε στα... ίσια του, με ρεκόρ 3-3 στη Basket League περνώντας από τη Λάρισα με άνετη νίκη 78-63 και αφήνοντας τους Θεσσαλούς σε ένα ακόμα παιχνίδι πολύ χαμηλά στην παραγωγικότητα και με μόλις μία νίκη σε έξι ματς. Η Λάρισα, βέβαια, που για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν είχε τον ηγέτη της Θριτ, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα με... τσίμπημα και τελικά έχει θλάση που τον έχει κρατήσει δυο ματς έξω για την ώρα, ενώ δεν είχε διαθέσιμο και τον Ντεβόντε Γκριν. Δηλωμένος μεν στη 12άδα, προφανώς ανέτοιμος με τις λίγες μέρες που είναι στην Ελλάδα

Το Περιστέρι έλεγξε άνετα το πρώτο ημίχρονο, αφού επιβεβαίωσε στην πράξη τις πολλές περισσότερες λύσεις που είχε. Κυριάρχησε στα ριμπάουντ, είχε κατά σειρά ΜακΚρι και Πετεγουέι επιθετικές αιχμές, το προβάδισμα ήταν διαρκές, με 16-22 το δεκάλεπτο και 30-38 το ημίχρονο, την ώρα που η Λάρισα άρχισε με φουριόζο τον Χάντσον, αλλά σύντομα τον περιόρισαν αφού ήταν η μοναδική ουσιαστική απειλή.  

Η Λάρισα πόνταρε στην άμυνα για να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, πλησίασε στο 41-44 στο 25', αλλά η δυστοκία της συνέχισε να την πληγώνει. Το Περιστέρι χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα έκλεισε το δεκάλεπτο στο 48-54, πήγε σε νέα διψήφια, 50-63 στο 33' και συντηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΗΓΕΤΗΣ... ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ: Ο Ερικ ΜακΚρι περισσότερο για... βρωμοδουλειές αναμενόταν ότι έχει αποκτηθεί από μια ομάδα που έχει σκόρερ σαν τον Μίλερ και τον Πετεγουεϊ. Σε διάρκεια όμως αναδεικνύει ηγετικές τάσεις και σήμερα ήταν μακράν η μεγαλύτερη απειλή για το αντίπαλο καλάθι και έβαλε από νωρίς το νερό στο αυλάκι.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι κυριάρχησε κατά κράτος στα ριμπάουντ με απολογισμό 42-30, ενώ η Λάρισα είχε και χαμηλά ποσοστά στα σουτ με 15/35 δίποντα και 6/22 τρίποντα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ