19.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λάρισα: Ο Παπαδάκης και το ρεκόρ καριέρας (pics)

Τα ριμπάουντ δεν είναι η κατηγορία που τον κάνει να ξεχωρίζει, όμως ο Κώστας Παπαδάκης κατάφερε να πάρει έξι στο «Ανδρέας Παπανδρέου», κάνοντας ρεκόρ καριέρας.

Η Λάρισα γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι, στην επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα της 19ης Δεκεμβρίου, όπως αποφασίστηκε από το ΑΣΕΑΔ. Ο 22άχρονος γκαρντ, πάντως, έχει έναν λόγο να θυμάται το παιχνίδι, αφού πήρε έξι ριμπάουντ, τα περισσότερα μέχρι στιγμής στην καριέρα του στην Basket League.

Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν τα πέντε και το είχε πετύχει νωρίτερα τη φετινή σεζόν, συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, στο κλειστό της Νεάπολης.

Από την άλλη, το θεσσαλικό συγκρότημα ισοφάρισε τρεις αρνητικές επιδόσεις, φέτος, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε μόλις οκτώ ασίστ, όσες στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και εντός έδρας με τον Ιωνικό Νικαίας. Παράλληλα, ευστόχησε σε εννέα εύστοχα δίποντα (9/28), όσο είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (9/27). Τέλος, οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου είχαν 4/21 τρίποντα ισοφάρισαν και αυτό το αρνητικό ρεκόρ, αφού τέσσερα είχαν -και μάλιστα με τον ίδιο αριθμό προσπαθειών- και στο εκτός έδρας ματς με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο.

Στον αντίποδα, η Λάρισα είχε τις μεγαλύτερες επιδόσεις εύστοχων (26) και εκτελεσμένων βολών (34). Πρόκειται για τις κορυφαίες επιδόσεις της ομάδας συνολικά στην Basket League, αφού πέρυσι είχε 20/32 στο ματς της 7ης Μαρτίου του 2020 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

δ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ