27.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Λάρισα: Οι νέοι την «εκτόξευσαν» στο 80+ που νικάει (vids)

Δύο φορές πέρασε σε εννέα αγώνες η Λάρισα μέχρι τώρα τους 80 πόντους παραγωγικότητα και αυτές ήταν οι δύο νίκες της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλοί πήραν βαθιά ανάσα χθες με την επικράτησή τους στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, θεωρητικά μιας ομάδας με ίδιους στόχους.

Αυτή ήταν μακράν η πιο παραγωγική βραδιά μέχρι τώρα για τη Λάρισα. Μπορεί σε... απόλυτους αριθμούς να είχε μόλις έναν πόντο περισσότερο από τους 81 στη νίκη της πρεμιέρας, εντός έδρας με τον Κολοσσό, αλλά τότε υπήρξαν και πέντε επιπλέον λεπτά. Το ματς είχε κριθεί στην παράταση, με τη Λάρισα να έχει σκοράρει 69 στην κανονική διάρκεια.

Τόσοι, 69 δηλαδή, ήταν και ο μέσος όρος της στους αγώνες που είχε δώσει μέχρι τώρα. Κάτι που σημαίνει ότι χθες τον ξεπέρασε κατά 13 ολόκληρους και με τα νέα πρόσωπα να έχουν τη μερίδα του λέοντος σε αυτή την... εκτόξευση.


Ο Ντεβόντε Γκριν, που είχε αποκτηθεί επί Νίκου Παπανικολόπουλου αλλά δεν είχε παίξει τότε αφού εκκρεμούσαν κάποια ιατρικά αποτελέσματα και ο Στέφαν Μούντι με τον Μαρίν Μάριτς σκόραραν τους 48 από τους 82 πόντους της Λάρισας και ήταν φανερή η επίδρασή τους στο παιχνίδι της ομάδας.


Ειδικά ο Κροάτης ήρθε... αγριεμένος στην Ελλάδα. Οι περγαμηνές του προδιάθεταν για ουσιαστική ενίσχυση και από την πρεμιέρα του κιόλας έδειξε ικανός να γεμίσει τις ρακέτες και να καλύψει ένα πολύ μεγάλο κενό που υπήρχε στο ρόστερ της Λάρισας.

Κάπως έτσι η Λάρισα πήρε βαθιά ανάσα και φυσικά κουράγιο για το μεγάλο ματς στις αρχές του νέου χρόνου, εντός έδρας με τον Αρη που όσο νωρίς κι αν είναι μπορεί να είναι και καθοριστικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ