24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λάρισα : Αποκάλυψε Μούντι ο Τακιανός (vids)

Η Λάρισα αγωνίστηκε με μόλις τρεις ξένους παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό, και πλέον αναζητεί την ενίσχυση της, με τον Φώτη Τακιανό να αναγέλλει την άφιξη του Στέφαν Μούντι (1,79 - 28 ετών) ο οποίος γνωρίζει τα κατατόπια της Basket League με την θητεία του στο Ρέθυμνο την σεζόν 2017-2018.

Ο 28χρονος Αμερικάνος γκαρντ είχε δώσει τα χέρια με τον Ιωνικό Νίκαιας με την περίπτωση να μην προχωράει, και πλέον αναμένεται να ενισχύσει τους Θεσσαλούς στην προσπάθεια που θα κάνουν να κρατηθούν στην κατηγορία. Στη θητεία του στο Ρέθυμνο είχε

 είχε 15 πόντους κατά μέσο όρο σε 26 παιχνίδια, εντυπωσιάζοντας με το παιχνίδι του, για να συνεχίσει στη συνέχεια στην VTB League και την Τσμόκι, με την οποία αγωνίστηκε στο FIBA Europe Cup. Τα τελευταία δυο χρόνια βρισκόταν στην Ουγγαρία και την Ντεμπρετσένι, με την οποία πέρυσι είχε 14,7 πόντους, 5 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια, με την περίπτωση του να αποτελεί μια ακόμη από τις καραμπόλες των Αμερικάνων παικτών, που έρχονται στην Ελλάδα για άλλη ομάδα και σε άλλη... καταλήγουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ