26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Γκριν και θέλει… σκορ (pic+vids)

Ο Ντεβόντε Γκριν είναι επίσημα παίκτης της Λάρισας και στο πρόσωπό του ο Νίκος Παπανικολόπουλος ελπίζει να βρει λύσεις στο σκοράρισμα που μέχρι τώρα είναι και το μεγάλο  πρόβλημα της ομάδας του. Ο 24χρονος σκόρερ που είχε εντυπωσιάσει πέρυσι με το Μεσολόγγι πριν περάσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, ήταν από μέρες στη Λάρισα και είχε αρχίσει προπονήσεις.

Επρεπε όμως πρώτα να περάσει από λεπτομερείς ιατρικούς ελέγχους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι είναι απόλυτα υγιής, κάτι που είχε φανεί από το καλοκαίρι όταν και συμμετείχε χωρίς πρόβλημα σε διοργανώσεις στις ΗΠΑ.

Ο νεαρός αμερικανός είχε πέρυσι μαζεμένες ατυχίες, αρχικά με ένα τρακάρισμα αλλά κυρίως με την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που έθεσε σε κίνδυνο κα τη ζωή του και ανάγκασε το Μεσολόγγι να τον αποχαιρετίσει με βαριά καρδιά.

Πλέον στη Λάρισα, αναμένοντας και την επιστροφή του Τζέι Θριτ που είναι τραυματίας ελπίζουν ότι η περιφέρεια θα απειλεί περισσότερο και θα ανέβει συνολικά η ομαδική λειτουργία. Ο Γκριν είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς της Κυριακής, εντός έδρας με το Περιστέρι και θα φανεί αν και κατά πόσο έχει ενσωματωθεί στο σύνολο και μπορεί να βοηθήσει.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ