25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Ανακοίνωσε Κρουμπάλι! (vid)

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ουσμάν Κρουμπάλι προχώρησε η Λάρισα! Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ από την Αμερική-Γκάμπια, έρχεται για την τρίτη του θητεία στην Ελλάδα, καθώς μετά το Λαύριο (2015-16) και τον ΠΑΟΚ (2017-18) θα γίνει και κάτοικος Λάρισας. Ο Κρουμπάλι με εμπειρία και πολυετή παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα έρχεται να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο "ζωγραφιστό" και να γεμίσει τη ρακέτα της Λάρισας.

Συγκεκριμένα το 2019 με τη φανέλα της γαλλικής Πορτέλ σημείωσε 9,2 πόντους και μάζεψε 6,5 ριμπάουντ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Νιού Μπάσκετ Μπρίντιζι. 

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Τζέι Θριτ Τζούνιορ, ήρθε και η απόκτηση του έμπειρου ψηλού (2,01μ), Ουσμάν Κρουμπάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

Καλωσορίζουμε στη ΚΑΕ Λάρισα τον Ousman Krubally! ⛹️‍♂️

Ο Krubally είναι από την Αμερική-Γκάμπια και παίζει ως Power forward / Center. Το 2015/16 αγωνίστηκε με το Λαύριο στην Basket League, ενώ την σεζόν 2017/18 ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ. 2019 παίζει στην γαλλική Πορτέλ έχοντας 9,2 πόντους και 6,5 ριμπάουντ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Νιού Μπάσκετ Μπρίντιζι.

? Καλωσήρθες Ousman

https://youtu.be/EiIaVcwrt8w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ